Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Het huis waar de vakantiewoning deel van uit maakt, kent een lange en boeiende familietraditie. ‘Quatre Dames’ verwijst naar de 4 dames-eigenaressen van het pand. 
Uitbaatster Delfien kocht samen met haar man Igor het huis van haar grootmoeder Angèle.  
Delfien haar overgrootmoeder Eugenie en haar betovergrootmoeder Johanna waren eerdere eigenaars van het huis, 'quatre dames' aan het roer dus... . Delfien en Igor wonen er samen met hun kinderen Louwis en Sien.  

Er hebben altijd veel mensen gewoond – Delfien haar grootmoeder had maar liefst 13 broers/zussen – er zijn altijd graag mensen op bezoek gekomen, en via ‘Quatre Dames’ wordt op deze gezellige plek de traditie van gastvrijheid voortgezet. 

We zijn ervan overtuigd dat elke gast op basis van eigen interesses een heerlijke mix van activiteiten kan samenstellen, om van een kort of langer verblijf in 'Quatre Dames' een mooie herinnering te maken. Als gastgezin helpen we je hier met alle plezier bij. 

We delen graag onze ervaringen en kennis van de streek, aangevuld met tips in functie van het seizoen, de lokale activiteitenkalender, het weer, jullie leeftijd en interesses.

Beschikbaarheid controleren

Kies hier je verblijfsdata en ontdek onze prijzen